Vacature: Backoffice Medewerker

We zoeken een enthousiaste collega die als backoffice medewerker verantwoordelijk is voor de afhandeling van allerlei administratieve taken en sommige officemanagement taken.

Je houdt van dynamiek en bouwt graag mee aan onze organisatie. De Woonpas maakt woningverduurzaming bereikbaar voor iedereen. Wij werken samen met gemeenten om met de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling (GVR) woningeigenaren volledig te ontzorgen in het verduurzamen van de eigen woning. De woningeigenaar hoeft geen eigen investering te doen. 

De Woonpas is een jonge onderneming die vol in de groei zit. Wij nemen ons werk serieus, maar er is genoeg tijd voor plezier. We zoeken continu naar vernieuwing en verbetering. Binnen een prettige en motiverende sfeer is veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief.Onze missie: Nederland toekomstproof maken en verder helpen in de energietransitie. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen GVR software waarin energieverbruik, kosten en besparing inzichtelijk worden weergegeven zodat wij woningeigenaren optimaal kunnen begeleiden en adviseren in het verduurzamen van hun woning. Als backoffice ondersteun jij het complete proces zoals ondersteuning van de consultants door het invoeren van orderregels en data-entry, maar ook opmaak en afhandeling van de contracten.

Naast de administratieve zaken die aan de orde komen vinden we het ook fijn als je het leuk vindt om office management taken op je te nemen. Denk hierbij aan inkoop van de kantoorbenodigdheden, facilitaire zaken en het beheren van het archief.

Nog even een overzicht van jouw toekomstige taken:

 • Data-entry/orderregels invoeren
 • Calculatiegegevens invoeren
 • Contracten opmaken, verzenden en retour monitoren
 • Overige administratieve en ondersteunende werkzaamheden
 • Office Management Taken
 • Schakelen tussen verschillende teams

Naast je werk als backoffice medewerker komen er allerlei ad hoc zaken op je pad. Je komt terecht in een jong bedrijf, waar nog volop aan gebouwd wordt. Dit doen is echt een team effort. Dus fijn als je kritisch kan meedenken over processen, ziet waar verbeteringen nodig zijn en dit ook kan communiceren. Je denkt en werkt mee aan de groei van De Woonpas.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal een MBO werk-en denkniveau
 • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden
 • Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en accuraat
 • Je bent operationeel sterk en hebt je zaakjes altijd netjes op orde. Jij ziet oplossingen waar andere problemen zien
 • Je hebt goed overzicht en kan goed plannen. Je hebt oog voor detail én voor het grote plaatje en je schrikt niet van deadlines
 • Positieve energie. Je bent een teamspeler en hebt de ‘can do it’ mentaliteit. Jij denkt in mogelijkheden en ziet kansen. 

10 redenen om vandaag nog te solliciteren
🤩 Je komt terecht in een super gezellig en sterk gedreven team
🍹 Goede borrels op kantoor en regelmatig een uitstapje naar de kroeg🥑 Uitgebalanceerde lunch en koffie van George Clooney 😉
🌎 De unieke kans om een bijdrage te leveren aan een betere planeet🏡 Gezellige kantoordagen afgewisseld met rustig thuiswerken 
🚲 Fietsen naar je werk wordt beloond
🚙 Maar wanneer je toch met de auto moet komen, een goede reiskostenvergoeding
💻 Werken op een goede laptop en lekker vanuit de cloud
🚀 Ruimte om je te ontwikkelen in dat waar je de beste in wilt worden
💶 En natuurlijk een goed salaris, veel vakantiedagen en een goed gevuld vakantiegeld potje

Heb je nog niet alle gevraagde ervaring/skills, maar denk je wel dat deze baan goed bij je past? No problemo! Reageer vooral wel, we komen graag met je in contact.

Stuur je cv en een (korte) motivatie naar Rosine Slager rslager@dewoonpas.nl