Vacature: Inkoper/Contractmanager

We zoeken een doortastende collega die als inkoper / SLA- en contractmanager op het gebied van woningverduurzaming aan de slag gaat. Hij of zij wordt verantwoordelijk voor de inkoop, het SLA management en het organiseren en plannen van uitvoerende capaciteit bij onze uitvoerende partners voor onze verduurzamingsprojecten.

Je houdt van dynamiek en bouwt graag mee aan onze organisatie. De Woonpas maakt woningverduurzaming bereikbaar voor iedereen. Wij werken samen met gemeenten om met de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling (GVR) woningeigenaren volledig te ontzorgen in het verduurzamen van de eigen woning. De woningeigenaar hoeft hierbij geen eigen investering te doen.

De Woonpas is een jonge onderneming die vol in de groei zit. Wij nemen ons werk serieus, maar er is ook tijd voor plezier. We zoeken continu naar vernieuwing en verbetering. Binnen een prettige en motiverende sfeer is veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief.

Jouw missie: Woningverduurzaming bereikbaar maken voor iedereen.

Jij hebt affiniteit met de energietransitie, je weet wat er speelt op het gebied van woningverduurzaming en volgt trends en ontwikkelingen.

Binnen De Woonpas ben jij verantwoordelijk voor de selectie en contractering van onze uitvoeringspartners, zoals isolatiebedrijven, glasbedrijven, zonnepanelen installateurs en in de toekomst mogelijk ook andere installateurs. Jij zorgt ervoor dat de benodigde uitvoerende capaciteit en kwaliteit geleverd wordt op het juiste moment en op de juiste plek. Hiervoor maak jij inkoop- en SLA afspraken en zie je toe op de naleving daarvan.

Je bent dé verbindende schakel tussen tussen de interne projectleiders en onze leveranciers/uitvoerders. Voor deze laatste groep ben jij het eerste aanspreekpunt. Relatiebeheer is jou op het hart geschreven en je voelt je verantwoordelijk voor de technische kwaliteit richting deelnemende woningeigenaren.

Je hebt bouwkundige inzicht, ervaring op het gebied van inkoop en contractmanagement en hebt  affiniteit met verduurzaming en de energietransitie. Dit vakgebied moet jouw vlammetje doen oplaaien, zodat je met enthousiasme deze rol kan invullen. Je zult dan met gemak de nog ontbrekende inhoud tot je nemen.

Naast jouw werk als inkoper / contractmanager vind je het leuk om zo nu en dan je tanden in ander werk te zetten. Je komt immers terecht in een jong bedrijf, waar nog volop ontwikkeld wordt. En we doen dit als een team. Dus fijn als je kritisch kan meedenken over processen, ziet waar verbeteringen nodig zijn en bijdraagt om deze ook te realiseren.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt HBO+ werk-en denkniveau
 • Je bent bij voorkeur bouwkundig geschoold
 • Je hebt ervaring op het gebied van inkoop en contractmanagement
 • Je bent bereid om vakopleidingen te volgen
 • Je bent communicatief sterk. Je kunt goed luisteren en doorgronden, spreekt duidelijke taal en kan je inleven in verschillende gesprekspartners
 • Je bent een sterke onderhandelaar en hebt overtuigingskracht 
 • Je weet verwachtingen op de juiste manier te managen
 • Je bent sterk in plannen en organiseren

10 redenen om vandaag nog te solliciteren

 1. Je komt terecht in een super gezellig en sterk gedreven team
 2. Goede borrels op kantoor en regelmatig een uitstapje naar de kroeg
 3. Uitgebalanceerde lunch
 4. Koffie van George Clooney 
 5. De unieke kans om een bijdrage te leveren aan een betere planeet
 6. Gezellige kantoordagen afgewisseld met rustig thuiswerken 
 7. Fietsen naar je werk wordt beloond
 8. Maar wanneer je toch met de auto of openbaar vervoer moet komen, bieden wij een goede reiskostenvergoeding
 9. We bieden ruimte je te ontwikkelen in dat waar je de beste in wilt worden
 10. We bieden natuurlijk een goed salaris, voldoende vakantiedagen en een goed gevuld potje vakantiegeld

Enthousiast? Stuur je cv en een (korte) motivatie naar Samuel Tekeste via stekeste@dewoonpas.nl