Gemeentelijke Verduurzamings
Regeling

Met GVR wordt uw woning verduurzaamd zonder dat u hiervoor zelf de investering doet.

Wanneer uw gemeente u de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling (GVR) aanbiedt, kunt u zich als woningeigenaar hiervoor aanmelden. Uw woning wordt dan verduurzaamd, zonder dat u hier zelf een investering voor hoeft te doen. De gemeente ondersteunt u hierin. U betaalt de investering verspreid over 30 jaar terug via een gemeentelijke heffing.

Hoe werkt het

De huidige staat van
de woning

Via uw gemeente wordt u geïnformeerd wanneer de GVR in uw wijk wordt toegepast. Wanneer u geïnteresseerd bent, nemen we contact met u op voor het plannen van een inspectie. Tijdens een inspectie van uw woning wordt vastgesteld welke verduurzamings-maatregelen voor uw woning mogelijk zijn.

Het aanbod

De mogelijke
besparingen

We maken aan de hand van de inspectie een berekening van de mogelijke besparingen. Vervolgens wordt de hoogte van de gemeentelijke heffing vastgesteld die nodig is om de maatregelen te realiseren. Al deze informatie ontvangt u in een aanbod voor uw woning.

De mogelijkheden waarop
uw woning in deze fase geïnspecteerd wordt

Zonnepanelen

Dakisolatie

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Bodemisolatie

Glasisolatie

De maatregelen waarop
we inspecteren

Dakisolatie

Glasisolatie

Spouwisolatie

Vloerisolatie

Bodemisolatie

Kwaliteitswaarborg

Controle en garantie

De Woonpas stelt kwaliteit en klanttevredenheid boven alles. Daarom wordt er uitsluitend met gerenommeerde installateurs en isolateurs gewerkt, die voldoen aan de strengste kwaliteits- en continuïteitseisen. We gebruiken enkel A-merk materialen met een erkend keurmerk. Vanzelfsprekend ontvangt u langdurige en hoogwaardige garantie op de installatie en het materiaal.

uitvoerders-illustraties3

Aanmelden voor de GVR

Wanneer u geïnteresseerd bent in de GVR kunt u zich hier aanmelden.