Gemeentelijke Verduurzamings
Regeling

De GVR stelt u als woningeigenaar in staat uw woning te verduurzamen zonder dat u hiervoor zelf een investering hoeft te doen.

Wanneer uw gemeente meedoet aan de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling (GVR) kunt u zich als woningeigenaar binnen de gemeente aanmelden voor het verduurzamen van uw woning, zonder dat u uw eigen geld hoeft aan te wenden. De verduurzaming wordt voorgefinancierd door een speciaal hiervoor opgerichte stichting. U betaalt de investering gespreid over 30 jaar terug via de gemeentelijke baatbelasting.

Hoe werkt het

De huidige staat van
de woning

Via gemeenten wordt u geïnformeerd wanneer de GVR in uw wijk mogelijk wordt. Wanneer u geïnteresseerd bent, nemen we contact met u op voor het plannen van een inspectie. Tijdens een inspectie van uw woning stellen we vast welke verduurzamingsmaatregelen voor uw woning mogelijk zijn.

over-gvr-illustratie

Het aanbod

De mogelijke
besparingen

We maken aan de hand van de inspectie een berekening van de mogelijke besparingen. Vervolgens wordt vastgesteld welke maandelijkse baatbelasting betaald moet worden om de maatregelen te realiseren. Al deze informatie ontvangt u in een aanbod voor uw woning.

De mogelijkheden waarop
we inspecteren

Zonnepanelen

Dakisolatie

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Bodemisolatie

Glasisolatie

De maatregelen waarop
we inspecteren

Dakisolatie

Glasisolatie

Spouwisolatie

Vloerisolatie

Bodemisolatie

Kwaliteitswaarborg

Controle en garantie

De Woonpas stelt kwaliteit en klanttevredenheid boven alles. Daarom wordt er uitsluitend met gerenommeerde installateurs en isolateurs gewerkt, die voldoen aan de strengste kwaliteits- en continuïteitseisen. We gebruiken enkel A-merk materialen met een erkend keurmerk. Vanzelfsprekend ontvangt u garantie op de installatie en het materiaal.
uitvoerders-illustraties3

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Op deze pagina leest u antwoorden op de meest gestelde vragen

Aanmelden

Op dit moment is dit alleen mogelijk voor bewoners uit Wijk bij Duurstede