GVR Gemeente Montfoort

In samenwerking met de gemeente Montfoort start De Woonpas met de uitrol van de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling, ofwel GVR.
Met de GVR kunnen woningeigenaren hun woning laten verduurzaming zonder hiervoor zelf de investering te doen of een lening aan te gaan. In ruil voor de verduurzaming betaalt de woningeigenaar de inversteing terug via een gemeentelijke heffing. Deze is in de regel lager dan de besparing op de energierekening. De maandlasten zullen hierdoor dus niet stijgen. Bij verkoop van de woning blijft de regeling achter op de woning. Hierdoor loopt de woningeigenaar bij deelname dus ook geen financieel risico. De gemeente hoeft geen publieke middelen aan te wenden om de GVR aan haar inwoners aan te bieden.

Volledige ontzorging door De Woonpas

Wanneer u interesse heeft in de GVR, kunt u zich hieronder vrijblijvend aanmelden. Na de aanmelding en telefonische intake wordt uw woning geïnspecteerd en wordt een aanbod specifiek voor uw woning opgemaakt. In het aanbod dat u van de GVR uitvoerder ontvangt, zijn de mogelijke verduurzamingsmaatregelen, de mogelijke besparing op uw energierekening en de gemeentelijke heffing opgenomen. Alles duidelijk toegelicht. U bepaalt zelf welke maatregelen u wilt laten uitvoeren. De Woonpas begeleidt u in het maken van uw keuze. Na uw akkoord draagt de De Woonpas zorg voor de uitvoering van de maatregelen door gerenommeerde partners. In een eindinspectie door GVR wordt samen met u vastgesteld of de maatregelen kwalitatief en naar wens zijn uitgevoerd. Pas daarna gaat u de gemeentelijke heffing betalen.

12

jan

Informatieavond, Huis van Montfoort

Donderdag 12 januari 2023, 18:30 – 20:00

12

jan

Informatieavond, Huis van Montfoort

Donderdag 12 januari 2023, 20:30 – 22:00

Vragen?

Heeft u vragen over de GVR in de gemeente Montfoort? Dan kunt u contact met ons opnemen via
montfoort@dewoonpas.nl of 088-3443303.

Aanmelden
voor de GVR

Wanneer u geïnteresseerd bent in de GVR kunt u zich hier aanmelden of bellen met 088-3443303.

montfoort-logo

Op de hoogte blijven over de GVR in Montfoort? Meld je aan voor de nieuwsbrief