Vacature: Consultant Woningverduurzamig

We zoeken een doortastende collega die als consultant op het gebied van woningverduurzaming, diverse projecten in goede banen leidt en meewerkt aan de groei van De Woonpas.

Je houdt van dynamiek en bouwt graag mee aan onze organisatie. De Woonpas maakt woningverduurzaming bereikbaar voor iedereen. Wij werken samen met gemeenten om met de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling (GVR) woningeigenaren volledig te ontzorgen in het verduurzamen van de eigen woning. De woningeigenaar hoeft geen eigen investering te doen. 

De Woonpas is een jonge onderneming die vol in de groei zit. Wij nemen ons werk serieus, maar er is genoeg tijd voor plezier. We zoeken continu naar vernieuwing en verbetering. Binnen een prettige en motiverende sfeer is veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief.

Jouw missie: Nederland toekomstproof maken en verder helpen in de energietransitie. Hierbij maak je gebruik van onze eigen GVR software waarin energieverbruik, kosten en besparing inzichtelijk worden weergegeven zodat jij woningeigenaren optimaal kan begeleiden en adviseren in het verduurzamen van hun woning. 

Jij hebt affiniteit met de energietransitie, weet wat er speelt op het gebied van verduurzaming en volgt trends en ontwikkelingen. Elk huis is weer anders en heeft behoefte aan een andere set maatregelen. De woningeigenaar vertrouwt op jouw deskundigheid in wat het beste zal zijn voor zijn of haar woning.

Doordat wij met onze regeling altijd streven naar maandlastenneutraliteit zal de consultant zijn expertise moeten gebruiken om de afweging te maken welke maatregelen wel of niet kunnen worden toegepast bij een case.

Onze software bevat cijfers en grafieken die op de juiste manier moeten worden geïnterpreteerd en op een begrijpende manier moet worden overgebracht op woningeigenaren. Cijfermatig onderlegd zijn is hierin een pré.

Het integraal verduurzamen van een woning kan heel intensief zijn voor een woningeigenaar. De ideale consultant heeft een bepaalde senioriteit in het overbrengen van het advies. Dit heeft overigens niets te maken met leeftijd 😉 maar meer met mensen aan de hand kunnen nemen om ze kwalitatief goed te adviseren en te begeleiden in het proces.

Naast je werk als consultant komen er allerlei ad hoc zaken op je pad. Je komt terecht in een jong bedrijf, waar nog volop aan gebouwd wordt. Dit doen is echt een team effort. Dus fijn als je kritisch kan meedenken over processen, ziet waar verbeteringen nodig zijn en dit ook kan communiceren. Je denkt en werkt mee aan de groei van De Woonpas.

Wat vragen wij van jou?

  • Relevante opleiding. Je hebt een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van economie, bouwkunde, vastgoed of een andere relevante richting
  • Ervaring in advisering van stakeholders
  • Operationeel sterk. Je bent operationeel sterk en hebt je zaakjes altijd netjes op orde. Jij ziet oplossingen waar andere problemen zien
  • Goed overzicht. Je hebt oog voor detail én voor het grote plaatje en je schrikt niet van deadlines
  • Communicatief sterk. Je kunt goed luisteren en doorgronden, spreekt duidelijke taal en hebt een scherpe pen
  • Positieve energie. Je bent een teamspeler en hebt de ‘can do it’ mentaliteit. Jij denkt in mogelijkheden en ziet kansen. Daarnaast zorg je ervoor dat je het team motiveert om altijd de beste kwaliteit en ervaring te leveren
  • Organisatie sensitief. Je kan je inleven in verschillende gesprekspartners en weet verwachtingen op de juiste manier te managen

10 redenen om vandaag nog te solliciteren
🤩 Je komt terecht in een super gezellig en sterk gedreven team
🍹 Goede borrels op kantoor en regelmatig een uitstapje naar de kroeg
🥑 Uitgebalanceerde lunch en koffie van George Clooney 😉
🌎 De unieke kans om een bijdrage te leveren aan een betere planeet
🏡 Gezellige kantoordagen afgewisseld met rustig thuiswerken 
🚲 Fietsen naar je werk wordt beloond
🚙 Maar wanneer je toch met de auto moet komen, een goede reiskostenvergoeding
💻 Werken op een goede laptop en lekker vanuit de cloud
🚀 Ruimte om je te ontwikkelen in dat waar je de beste in wilt worden
💶 En natuurlijk een goed salaris, veel vakantiedagen en een goed gevuld vakantiegeld potje

Heb je nog niet alle gevraagde ervaring/skills, maar denk je wel dat deze baan goed bij je past? No problemo! Reageer gewoon wel, we komen graag met je in contact.

Enthousiast? Stuur je cv en een (korte) motivatie naar Melissa Wolf via mwolf@dewoonpas.nl