GVR van start in de Gemeente Montfoort

In samenwerking met de gemeente Montfoort start De Woonpas met de uitrol van de Gemeentelijke VerduurzamingsRegeling, ofwel de GVR. Met de GVR kunnen woningeigenaren hun woning laten verduurzaming zonder hiervoor zelf de investering te doen of een lening aan te gaan. In ruil voor de verduurzaming betaalt de woningeigenaar de investering terug via een gemeentelijke heffing. Deze is in de regel lager dan de besparing op de energierekening. De maandlasten zullen hierdoor dus niet stijgen. Bij verkoop van de woning blijft de regeling achter op de woning. Hierdoor loopt de woningeigenaar bij deelname dus ook geen financieel risico. De gemeente hoeft geen publieke middelen aan te wenden om de GVR aan haar inwoners aan te bieden.

Informatieavond
De informatiebijeenkomsten vinden plaats op 11 januari en 12 januari 2023 in het Huis van Montfoort. We hebben twee sessies per avond: van 18:30 tot 20:00 uur en van 20:30 tot 22:00 uur. Tijdens de bijeenkomsten wordt de GVR in detail toegelicht en is er ruime gelegenheid om met een specialist in gesprek te gaan over bijvoorbeeld uw persoonlijke woonsituatie. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u hier aan

Direct aanmelden voor de GVR?
Wilt u niet wachten, maar direct aan de slag met de GVR?U kunt zich direct aanmelden via www.dewoonpas.nl/montfoort. Of u kunt bellen naar 088-3443303.